Wat is MetoCare®?

MetoCare® biedt informatie en ondersteuning voor mensen die behandeld worden met methotrexaat voor verschillende vormen van reuma zoals reumatoïde artritis, juveniele artritis, psoriasis, artritis psoriatica maar ook voor de behandeling van de ziekte van Crohn.

Deze website geeft niet alleen informatie over het gebruik van de injectie met methotrexaat, maar gaat ook in op de service en zorg die beschikbaar is voor patiënten. Immers, naast het geneesmiddel dat reumapatiënten gebruiken, zijn duidelijke gebruiksinstructies, professionele begeleiding en de juiste informatie ook bepalend voor een goede en doeltreffende behandeling.

MetoCare® biedt u ondersteuning om uw behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij kunt u gebruik maken van deze website, de extra informatie en een helpdesk voor specifieke vragen.

Ook gaat MetoCare® in op veel voorkomende vormen van reuma zoals reumatoïde artritis en artritis psoriatica. U kunt hier rustig algemene informatie doorlezen op het moment dat u het uitkomt.