Inloggen

Op deze website zijn sommige onderdelen voorbehouden aan gebruikers van de geneesmiddelen Metoject® PEN en Metoject® spuit en andere onderdelen aan de professionals. 
Indien u zich hier aanmeldt kunt u direct gebruik maken van de services van 
MetoCare® en alle informatie en prikinstructies bekijken of handige materialen bestellen die u kunnen helpen bij het goed gebruiken van deze geneesmiddelen.

 

 

Inloggen patiënt

Om gebruik te kunnen maken van de service en ondersteuning van MetoCare® kunt u eenvoudig inloggen door het RVG nummer in te voeren. Dit RVG nummer kunt u vinden op de verpakking van uw Metoject® PEN en Metoject® spuit medicatie. Als u ingelogd bent heeft u direct toegang tot de prikinstructies van MetoCare® en kunt eenvoudig materialen bestellen of informatie downloaden. De instructies zijn ook beschikbaar in het Engels, Turks en Arabisch. :

Login

Inloggen professional

De service van MetoCare® biedt u ondersteuning bij de behandeling van uw reuma patiënten. Om gebruik te kunnen maken van de service van MetoCare® kunt u eenvoudig inloggen en een account aanmaken. Nadat u ingelogd bent heeft u direct toegang tot wetenschappelijke en specialistische informatie voor zorgprofessionals. Ook kunt u de prikinstructies bekijken en materialen voor uw patiënt bestellen of downloaden.

Nog geen account? Schrijf je nu in